14 – 17 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı İstanbul WOW Center’da açıldı. Yerel ve uluslararası firmaların geniş katılımıyla gerçekleşen fuarda paneler de düzenlenecek. Enerji verimliliği ana başlığında düzenlenecek söyleşi, panel ve sunumlarda Türkiye’de enerji verimliliğinin mevcut durumu, öngörüler, binalarda enerji verimliliği, bütünleşik tasarım yaklaşımları, sanayide enerji verimliliği ve yönetimi, enerji verimli teknolojiler, ar-ge çalışmları, kamu binalarında enerji verimliliği alt başlıkları tartışılacak.

Enerji-verimliligi-forum-fuar-2015 (3)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katılımının beklendiği fuarda akademik katkı da yoğun. Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden enerji verimliliği araştırmalarında ileri gelen akademik kadrolarının panelist veya modaratör olarak bulunacağı etkinlikler üç ayrı salonda öğle ve öğleden sonra oturumlarıyla gerçekleşecek. Enerji verimliliği üzerine çalışan, etüt ve yenilenebilir enerji firmalarının da katıldığı forumlarda Onur Enerji de panelist ve BRICKER projesiyle sunum yaparak iki ayrı oturumla katılacak.

Onur Enerji de Forumda

Enerji-verimliligi-forum-fuar-2015 (5)

Üretim ve Tüketimde Enerji Verimliliği başlığıyla 15 Ocak Perşembe saat 14:00’te Artemis Salon‘da düzenlenecek olan enerji verimliliği projelerinin sunumlarının yapılacağı etkinlikte Onunr Enerji BRICKER konsepti ile proje özeti, demo sahaları, ve kullanılan teknolojilerin anlatıldığı detaylı bir sunumla yer alacak. Doç. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu’nun sunumların moderatörlüğünü yapacağı oturumda, Şahmetlioğlu TCDD, Başkentgaz ve Fatih Sultan Mehmet Üniversitelerinden isimlere de söz verecek.

Prof. Dr. Veli Demir’in moderatörlüğünde Enerji Verimliliği Hizmetlerinde En İyi Uygulamalar Paneli 14:00 – 16:30 saatleri arasında 16 Ocak Cuma günü Safir salonda düzenlenecek. Enerji verimliliği şirketlerinin panelist olduğu etkinlikte panelistlerden biri de Onur Enerji Genel Müdürü Onur Günduru olacak.

Enerji-verimliligi-forum-fuar-2015 (9)

Mail listemize katılın.

Sektörden güncel haberleri e-posta kutunuzda almak için katılın

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

İlginizi çekebilir

Enerji verimliliği danışmanlığı alın.

Telefon +90(232) 461-5830

Talep Formu

Sizlere in iyi hizmeti vermek için buradayız.

Hizmetlerimiz.

Tüm hizmetleri görüntüle

Enerji Kimlik Belgesi

Ölçümler

Enerji Etütleri