COVID19 pandemisi sırasında enerji verimliliği çalışmalarımızın sürekliliğini desteklediği için GGF’ye teşekkür ederiz.

Covid19 pandemisi enerji verimliliği sektörü diğer tüm sektörler gibi yavaşladı. GGF sponsorluk programı sayesinde, NRGY NINJA üzerindeki sıkı çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

GGF ile Ortaklığımız:

Onur Enerji olarak GGF’e yerel danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Bu kapsamda fon faydalanıcılarının belirli kriterlerine göre enerji değerlendirmeleri, yerel ve çevirim içi eğitimler, GGF araçları için uzaktan destek sağlıyoruz. Ayrıca finansal aracılar için portföy taraması, fona pazar bilgileri sağlıyor ve bankalar ve leasing şirketleri dahil olmak üzere finans kurumları için yenilenebilir enerji projelerinin “Çevresel ve Sosyal Yönetim Sistemi” prosedürünü destekliyoruz.

Projemiz NRGY NINJA, işletmeler ve özellikle KOBİ’ler için enerji etütlerini hızlandırarak enerji verimliliğini kolay hale getirece, GGF Tarafından desteklenen bir AR&GE projesidir. NRGY Ninja yakında açılıyor, en son haberleri takip etmek için, lütfen https://nrgy.ninja adresini ziyaret edin. Ücretsiz erken kayıt üyeliği almak  için posta listemize abone olmayı unutmayın.

GFF ve Finance In Motion

Finance in Motion tarafından danışmanlığı yapılan Green for Growth Fund, öncelikle enerji tüketimini, kaynak kullanımını ve CO2 emisyonlarını azaltan önlemlere yatırım yaparak iklim değişikliğini hafifleten ve sürdürülebilir ekonomik büyümeyi destekleyen bir etki yatırım fonudur. Finance in Motion, yalnızca sürdürülebilir kalkınma finansmanına odaklanır. Finansal getiri yanında olumlu sosyal ve çevresel etki yaratmak olan çeşitli Avrupa fonları geliştirir ve tavsiyelerde bulunur.

Mail listemize katılın.

Sektörden güncel haberleri e-posta kutunuzda almak için katılın

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

İlginizi çekebilir

Enerji verimliliği danışmanlığı alın.

Telefon +90(232) 461-5830

Talep Formu

Sizlere in iyi hizmeti vermek için buradayız.

Hizmetlerimiz.

Tüm hizmetleri görüntüle

Enerji Kimlik Belgesi

Ölçümler

Enerji Etütleri