Amerika Birleşik Devletleri’nde “ Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği” alanında faaliyet gösteren lider firmalar, İzmirli Yenilebilir Enerji ve Enerji Verimliliği firmaları ile İzmir Swiss Otel’de buluştu.

amerikalı enerji heyeti

Sektöründe lider olan Amerikalı firmalar ile birebir görüşmelerde bulunan Onur Enerji ekibi, gerek bölgede gerek bölge ülkelerde yapılacak işbirliklerinin değerlendirildiği bire bir görüşmelerden ülkemiz adına olumlu izlenimler ile ayrıldı.

ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı öncülüğünde organize edilen toplantılar Amerikalı firmalar ve Türk firmalar ile yapılacak stratejik ortaklıkların kurulmasına öncülük edecek.

amerikan_heyeti

Son yıllarda Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği alanlarında büyük adımların atıldığı ülkemizde bu alanlarda yapılacak ortaklık ve projelere Amerikalı heyetin ilgisi büyük olduğu gözlendi. Ayrıca yapılan açıklamada ABD Enerji Bakanlığının İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde diğer Organize Sanayi Bölgelerine örnek olacak 20 adet Enerji Verimliliği Projesi geliştirmek amacıyla pilot bir proje başlattığı duyuruldu.

Mail listemize katılın.

Sektörden güncel haberleri e-posta kutunuzda almak için katılın

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

İlginizi çekebilir

Enerji verimliliği danışmanlığı alın.

Telefon +90(232) 461-5830

Talep Formu

Sizlere in iyi hizmeti vermek için buradayız.

Hizmetlerimiz.

Tüm hizmetleri görüntüle

Enerji Kimlik Belgesi

Ölçümler

Enerji Etütleri