23-27 Eylül 2020 ZeroBuild Forum’20, Yapı biliminde en son gelişmeleri, gerçek uygulamalar ve problem çözümleri ile bir alan uzmanlarını bir araya getiriyor. Forum online olarak İngilizceden Türkçeye ve Türkçeden İngilizceye simültane çeviriler ile yayınlanacak.

Katılımı ücresiz olan bu foruma şirketimiz CEO’su Onur Günduru konuşmacı olarak katılıyor. “Binalarda Enerji Verimliliği, Vaka Çalışmaları” konulu oturum TurSEFF Proje Yöneticisi Kora Göytan ve TAV Hava limanı Genel Müdürü Nuray Demirer’in de katılımıyla saat 14:00’te başlayacak.

Sıfır Enerjili Bina Nedir?

Sıfır Enerjili Bina, yüksek enerji verimli ve tamamen yerinde ve / veya saha dışı yenilenebilir enerji kaynaklarından beslenen ve yalnızca belirli bir süre içinde yenilenebilir kaynaklarla üretilebilecek kadar enerji tüketen bir binadır.

İlkeler, hem yeni inşaatta hem de iyileştirmede konut, endüstriyel ve ticari uygulamalar dahil olmak üzere her tür projeye uygulanabilir.

Enerji Verimliliği!

Kullanılan tanım veya ölçü ne olursa olsun, verimli bina tasarımı yoluyla enerji kullanımını en aza indirmek temel bir kriterdir ve tüm ZEB projelerinin en yüksek önceliğidir.

Yenilenebilir kaynaklar!

Verimlilik önlemleri dahil edildiğinde, kalan enerji ihtiyaçları yenilenebilir enerji teknolojileri kullanılarak karşılanabilir.

ZeroBuild Sanal Forumu nedir?

Ulaşabileceğiniz deneyim!

ZeroBuild Virtual Forum, özel ağ oluşturma fırsatları ve Sıfır Enerjili Bina işinden nasıl yararlanılacağına dair açılış sunumları ile Sıfır Enerjili Binalar üzerine uçtan uca bir dijital konferanstır. Seyahat sürenizi ve maliyetinizi düşürürken yakınınızdaki bir bilgisayardan veya akıllı cihazdan ofisinizin veya evinizin rahatlığında sanal olarak katılabilirsiniz.

ZeroBuild Virtual Forum,% 100 Sıfır Enerjili Binalara doğru piyasa dönüşümünü desteklemeye adanmış, “Herkes için net sıfır karbonlu binalar sunan”, sanal ortamda düzenlenen önde gelen bir etkinliktir.

Etkileşimli ve sezgisel yetenekler aracılığıyla üst düzey endüstri liderleriyle ağ sağlayan ilham verici ve pratik bir sanal ortamda dünyanın dört bir yanından üst düzey özel ve kamu sektörü liderlerini bir araya getirir.

 

Katılmak için Tıkla

Mail listemize katılın.

Sektörden güncel haberleri e-posta kutunuzda almak için katılın

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

İlginizi çekebilir

Enerji verimliliği danışmanlığı alın.

Telefon +90(232) 461-5830

Talep Formu

Sizlere in iyi hizmeti vermek için buradayız.

Hizmetlerimiz.

Tüm hizmetleri görüntüle

Enerji Kimlik Belgesi

Ölçümler

Enerji Etütleri