Enerji verimliliği sektörünün en önemli etkinliği olan Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı onuncu kez 11-12 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında, başarı ile tamamlandı.

 

Onur Enerji olarak katıldığımız bu etkinlikte, çeşitli firmalar ile temaslarda bulunan şirketimizin CEO’su Onur Günduru, Enerji Verimliliği alanında Türkiye’nin en büyük fuarı olan Enerji Verimliliği Fuarı’nın sektörün öncülerini bir araya getirmesi, potansiyel yeni iş birlikleri ve yeni teknolojilerin paylaşımı açısından çok önemli ve faydalı bir etkinlik olduğunu belirtti.

Bir Kaynak Olarak Enerji Verimliliği teması ile düzenlenen fuarın açılışına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih DÖNMEZ’in yanı sıra, Malta Enerji ve Su Yönetimi Bakanı Hon Joseph MİZZİ ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Enerji ve Ekonomi Bakanı Özdil NAMİ katıldılar. Uluslararası düzeyde çok yoğun bir katılımın olduğu fuarın Malta, Danimarka, KKTC, Rusya, İtalya, Bangladeş, Pakistan, Bosna Hersek, Togo, Sudan, Azerbaycan, Nijerya ve Suudi Arabistan’dan ziyaretçileri oldu.

Bu yıl 3 salonda toplam 18 oturum yapılmış olup bunun yanı sıra 3 yan etkinlik düzenlendi. 14’ü yabancı, 92’si ulusal uzman olmak üzere 106 konuşmacı yer aldı. Sektörün önde gelen  temsilcileri ile enerji verimliliğinde dünya trendi olan yeni yaklaşımlar, tarım, ulaştırma, bina, sanayi, EPS (Enerji Performans Sözleşmeleri, Isı piyasası tartışılmış sektörün sorunları ve çözüm önerileri dile getirildi.) Ayrıca ilk kez Verimlilik Arttırıcı Proje desteklerinin ödül töreni ile sunumlarını gerçekleştirildi.

 

 

Mail listemize katılın.

Sektörden güncel haberleri e-posta kutunuzda almak için katılın

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

İlginizi çekebilir

Enerji verimliliği danışmanlığı alın.

Telefon +90(232) 461-5830

Talep Formu

Sizlere in iyi hizmeti vermek için buradayız.

Hizmetlerimiz.

Tüm hizmetleri görüntüle

Enerji Kimlik Belgesi

Ölçümler

Enerji Etütleri