DSC_0896KENT EXPO “Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı” bu yıl 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında ikinci kez düzenleniyor.

KENT EXPO Ana Teması: Kentsel Dönüşüm

KENT EXPO 2014’ün ana teması olan ”Kentsel Dönüşüm” hayat kalitesini artıran, enerji tasarrufuna ve çevreye duyarlı yerleşim alanları oluşturulmasına olanak veren bir süreç olup; kentlerin markalaşmasında büyük önem taşımaktadır. Bu süreç zincirinin tüm halkaları KENT EXPO’da yer alarak halkın ve ilgililerin odak noktası olacaklar.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs “Fuarımızda yerel yöneticiler ile yerel yönetimlere hizmet ve ürün sunan kuruluşları bir araya getirerek, kentlerin daha çağdaş nasıl hizmet alabileceğine yönelik bir buluşma gerçekleştireceğiz. 2012 yılında ilk kez düzenlediğimiz fuarın ilerleyen yıllarda gelişeceğine, hem sektörün hem de bölgenin bu potansiyeli taşıdığına dair olumlu yaklaşımlar aldık. Bu bize ayrı bir heyecan ve çalışma azmi katıyor. Sektörün tanıtım ve gelişimine katkı koyduğumuz inancıyla; 16-19 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz KENT EXPO Fuarı’na ilgili sektörleri ve yerel yönetimleri bekliyoruz” dedi.DSC_0894
DSC_0889

Sayılarla İlk Fuar

KENT EXPO Fuarı’na, 7 ilden “Ankara, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa, Tekirdağ ve Uşak’tan olmak üzere toplam 69 firma katıldı. 11 bin metrekare alan üzerinde düzenlenen KENT EXPO Fuarı dört gün dürdü. Fuar, yurtiçi ziyaretçilerin yanı sıra yabancı profesyonel ziyaretçiler ile katılımcı firmaları İzmir’de buluşturdu.

Belediye Başkanları Expo’da

Ege Belediyeler Birliğine bağlı 140 belediyenin başkanı 16 ve 17 Ekim tarihlerinde KENT EXPO Fuar alanında katılımcılarla buluşacaklar; stantları ziyaret ederek sergilenen ürünleri bizzat inceleyecekler. Bunun yanı sıra İZFAŞ’ın özel davetlisi olarak yurtiçinden ve yurtdışından gelecek olan belediye başkanları da KENT EXPO ziyaretçisi olacaklar.

Mail listemize katılın.

Sektörden güncel haberleri e-posta kutunuzda almak için katılın

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

İlginizi çekebilir

Enerji verimliliği danışmanlığı alın.

Telefon +90(232) 461-5830

Talep Formu

Sizlere in iyi hizmeti vermek için buradayız.

Hizmetlerimiz.

Tüm hizmetleri görüntüle

Enerji Kimlik Belgesi

Ölçümler

Enerji Etütleri