İstanbul WOW Center’da 14 Ocak tarihinde başlayan Enerji Verimliliği ve Fuarı bugün de enerji verimliliği, yenilenebilir enerji ve enerji yönetimi başlıklarıyla devam ediyor.

Enerji Verimliliği başlığıyla dün gerçekleşen sektörden projelerin paylaşıldığı Onur Enerji’nin de BRICKER (Kamu Binaları İçin Enerji Tasarrufu Sağlayan Maliyet Etkin Tadilat Stratejileri) sunumuyla yer aldığı oturumda katılım yoğun oldu.

Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi / Makina Mühendisliği Öğretim Üyeleri Prof. Dr. M. Pınar Mengüç ve Doç. Dr. Mehmet Arık da 34.Enerji Verimliliği Haftası kapsamında Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı’nda yer alıyorlar.

Enerji-verimliligi-fuari-BRICKER-sunumu (9)

 

Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi (EÇEM) Direktörü Prof. Dr. M. Pınar Mengüç, Konferansın 14 Ocak Çarşamba günü 14:30-16:30 saatleri arasında gerçekleşecek “Türkiye’de Enerji Verimliliğinin Mevcut Durumu ve Öngörüler” konulu ilk oturumunun moderatörlüğünü yaptı.

Doç. Dr. Mehmet Arık 15 Ocak Perşembe günü 10:00-12:30 saatleri arasında gerçekleşecek “Enerji Verimli Teknolojiler, Ar-Ge Çalışmaları ve Destek” konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Ayrıca, 15 Ocak Perşembe günü gerçekleşecek oturumda EÇEM EU FP7 BRICKER projesi Onur Enerji Genel Müdürü Onur Günduru tarafından anlatıldı.  Günduru’nun konuşması “Üretim ve Tüketimde Enerji Verimliliği“ oturumunda yer aldı.

Mail listemize katılın.

Sektörden güncel haberleri e-posta kutunuzda almak için katılın

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

İlginizi çekebilir

Enerji verimliliği danışmanlığı alın.

Telefon +90(232) 461-5830

Talep Formu

Sizlere in iyi hizmeti vermek için buradayız.

Hizmetlerimiz.

Tüm hizmetleri görüntüle

Enerji Kimlik Belgesi

Ölçümler

Enerji Etütleri