T.C. Sağlık Bakalığı Söke Fehime – Faik Kocagöz Devlet Hastanesi binaları, enerjinin etkin kullanılması, enerji maliyetlerinin ülke ekonomisi üzerindeki yükünün hafifletilmesi, sera gazı emisyonunun azaltılması için; enerji kaynaklarını kullanımında verimliliğin artırılmasına yönelik enerji tüketim alışkanlıklarının saptanması ve tasarruf potansiyellerinin belirlenmesine yönelik 31.10.2011 tarihinde başladığımız Enerji Etüdünü tamamlamış bulunuyoruz.

[horizontal_line]

incelenmiştir.
Söke Fehime – Faik Kocagöz Devlet Hastanesi poliklinikler giriş kapısının termal kamera kullanılarak çekilen termal görüntülerinde, kapı ve pencerelerden kaynaklanan ısı kayıpları açıkça gözlemlenmektedir.
Bu bölümlerde yapılacak olan enerji verimliliği uygulamaları ile ısıtmada  % 35’e varan enerji tasarrufu sağlanabileceği hesaplanmıştır.[horizontal_line]
Söke Fehime – Faik Kocagöz Devlet Hastanesi  binalarındaki elektrik tüketimi incelendiğinde aydınlatma toplam enerji tüketiminin yaklaşık % 25’ini oluşturmaktadır. Dolayısı ile  uygulanacak enerji verimliliği çözümleri ile aydınlatmada  %25 tasarruf sağlamak mümkündür.

T.C. Sağlık Bakalığı Söke Fehime – Faik Kocagöz Devlet Hastanesinde aydınlatma için yapılacak enerji verimliliği uygulamalarının geri dönüş süresi 1,36 yıl olarak hesaplanmıştır.

Mail listemize katılın.

Sektörden güncel haberleri e-posta kutunuzda almak için katılın

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

İlginizi çekebilir

Enerji verimliliği danışmanlığı alın.

Telefon +90(232) 461-5830

Talep Formu

Sizlere in iyi hizmeti vermek için buradayız.

Hizmetlerimiz.

Tüm hizmetleri görüntüle

Enerji Kimlik Belgesi

Ölçümler

Enerji Etütleri