Onur Enerji olarak UEVF 2012 – 3. Ulusal Enerji Verimliliği fuarına katıldık. Enerji kültürü ve verimlilik bilincinin artırılmasına yönelik olarak her yıl uluslararası düzeyde katılımlarla düzenlenen Ulusal Enerji Verimliliği Forumu’nun 3’üncüsü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Sektörel Fuarcılık organizasyonuyla 12-13 Ocak 2012 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center’de gerçekleştirildi.

UEVF 2012’ye kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörden üst düzey yöneticiler ve akademisyenler katıldığı panellerde enerji verimliliği kapsamında her alanda yapılması gerekenler, geliştirebilcek projeler ve sorunlar tartışıldı.

Bina ve hizmetler sektörüne yönelik mevcut uygulamalarda yaşanan darboğazlar ve sorunlar Enerji Verimliliği Strateji belgesi kapsamında bina ve hizmetler sektörüne yönelik planlanan eylemler ile ilgili yapılması gerekenler değerlendirildi. Sorunların çözümüne, darboğazların giderilmesine ve planlanan uygulamalarda etkinliğin artırılmasına yönelik çözüm önerileri ortaya konuldu.

Türkiye’nin enerji verimliliği stratejileri, yenilenebilir enerji politikaları, mevzuatı, eylem planları ve çevresel etkisi, enerji verimliliğinde yerel yönetimlerin rolü, enerji verimliliği teknolojileri ve uygulamalar, sanayide enerji verimliliği stratejileri, bina ve hizmetler sektöründe enerji verimliliği stratejileri, ulaşım sektöründe enerji verimliliği stratejileri, bilinçlendirme stratejileri konuları yer aldı.

Mail listemize katılın.

Sektörden güncel haberleri e-posta kutunuzda almak için katılın

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

İlginizi çekebilir

Enerji verimliliği danışmanlığı alın.

Telefon +90(232) 461-5830

Talep Formu

Sizlere in iyi hizmeti vermek için buradayız.

Hizmetlerimiz.

Tüm hizmetleri görüntüle

Enerji Kimlik Belgesi

Ölçümler

Enerji Etütleri