Doğalgaza yapılan % 18.70 gece zammının 1 nisan 2012’den itibaren geçerli olacağını açıklayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dövizde yaşanan dalgalanmalar ve ham petrol fiyatlarındaki artışlar sebebiyle mecbur kaldıklarını belirtti.

Artan nüfus, enerji kaynaklarında meydana gelen azalma, araç ve gereçlerinin yaygın kullanımı ile birlikte artan enerji ihtiyacı, tüm dünya gibi ülkemizde ekonomik etkilerini göstermektedir. Enerji kaynaklarında meydan gelen bu azalmalardan dolayı hem ülkemizde hem de dünyada okul öncesi eğitimden sanayiye kadar birçok alanda, enerji verimliliğini artırmaya ve enerji verimliliği bilinci yaratmaya yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

Onur Enerji olarak enerji verimliliğini artırmak için yaptığımız enerji etüdü çalışmaarı ile binalarınızda enerji tasarrufunu sağlamanın yanı sıra yaşam konforunuzu koruyamaya özen gösteriyoruz.Verimli kullanılan enerjinin ucuz enerji olduğunu benimseyerek yapmakta olduğumuz enerji etüdü çalışmalarımızla enerji tüketimlerinde tasarruflu çözümler sunmaktayız.

 

Mail listemize katılın.

Sektörden güncel haberleri e-posta kutunuzda almak için katılın

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

İlginizi çekebilir

Enerji verimliliği danışmanlığı alın.

Telefon +90(232) 461-5830

Talep Formu

Sizlere in iyi hizmeti vermek için buradayız.

Hizmetlerimiz.

Tüm hizmetleri görüntüle

Enerji Kimlik Belgesi

Ölçümler

Enerji Etütleri